Allcam Support Forum
March 30, 2017, 03:28:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length


News: Luister Naar Studio Agnes InternetRadio  You are not allowed to view links. Register or Login
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  


Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Yesterday at 07:35:02 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Halverwege de interland Nederland – Italië zaten Louis van Gaal, Fabio Capello en Clarence Seedorf naast elkaar. Een mooi trio, bomvol ervaring en voetbalkennis. Waar ze het over hadden? Geen idee. Maar het prikkelde de fantasie op een avond waarop iedereen in het stadion het had over de vraag: wie moet de nieuwe bondscoach van Oranje worden?

Door VI-hoofdredacteur Christiaan Ruesink

In de top van de KNVB, bij de supporters, in de sponsorlounges: overal zong de naam van Van Gaal rond. Hij wordt door velen gezien als dé ideale kandidaat. Zelf zei hij er niets over, behalve dan dat hij ingaat op het verzoek van de KNVB met hem te mogen praten. Ergens in de komende maand zal een delegatie uit Zeist naar Portugal trekken om de ex-bondscoach over te halen voor een functie bij de KNVB. Dat zal gaan om een andere rol dan die van trainer.

De bond is al een tijdje bezig met een zogeheten governance-onderzoek. Met andere woorden: hoe dient de organisatie van een voetbalbond er anno 2017 uit te zien? De oude structuur met een onbezoldigde bondsvoorzitter (Michael van Praag), een raad van toezicht, een raad van commissarissen en allerlei directeuren gaat in het voorstel overboord en maakt plaats voor een meer platte, meer professionele organisatie. Waarbij de bestuursvoorzitter, zeg maar de CEO voetbal, de absolute baas is, het boegbeeld van het voetbal. Voor die rol wordt Van Gaal gevraagd.

Onder hem zullen dan twee directeuren de dagelijkse organisatie leiden: één voor de profs en één voor de amateurs. Beoogd zijn de huidige directeuren Gijs de Jong (nu interim) en Jan Dirk van der Zee. Een bestuursvoorzitter met de statuur van Van Gaal brengt als voordeel, zo denkt men in Zeist, dat de rol van technisch directeur minder prominent wordt. Zeker richting de buitenwereld. Het werkterrein van die man is meer achter de schermen, als een van de adviseurs op technisch vlak en aanjager van technisch beleid binnen de voetbalbond. Denk aan de uitvoering van het plan Winnaars van Morgen en de trainerscursussen. Of dat Hans van Breukelen zal blijven of daar, in de toekomst, wellicht een rol voor Ron Jans, die vanaf het nieuwe seizoen twee dagen werkt voor de KNVB, ligt, hangt af van de keuze van de nieuwe bestuursvoorzitter.

Het nieuwe governance-model is onlangs besproken met de clubs uit het betaald- en amateurvoetbal en kan pas op z'n vroegst in het najaar worden ingevoerd. Indien Van Gaal ingaat op de nieuwe functie zal hij ook de man zijn die bepaalt wie de bondscoach wordt. Zoals in een bedrijf de CEO ook beslist over de topfuncties in de boardroom.

Qua timing kan het betekenen dat Oranje voor de zomer nog geen nieuwe bondscoach heeft en Fred Grim als interim ook de vriendschappelijke duels met Marokko (31 mei) en Ivoorkust (4 juni) en het kwalificatieduel met Luxemburg (9 juni) leidt. Of Van Gaal moet alsnog zelf die wedstrijden willen doen om daarna in zijn rol als bestuursvoorzitter verder te gaan.

Waar men op hoopt is dat een nieuwe bondscoach wordt aangesteld met de goedkeuring van Van Gaal die dan weliswaar formeel nog geen voorzitter is, maar zich al wel bemoeit met de keuze. In dat geval zou het bijvoorbeeld kunnen dat een relatief jonge trainer als Frank de Boer, gedekt door zijn leermeester Van Gaal, alsnog bereid zou zijn de handschoen op te pakken.

Indien Van Gaal niet ingaat op de wens van de KNVB zal de structuur overeind blijven en gezocht worden naar een ander boegbeeld. Maar vrijwel niemand in de top van het voetbal houdt met dit scenario rekening.

 2 
 on: Yesterday at 07:34:25 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Juventus gaat deze zomer mogelijke op de Spaanse toer. De Italiaanse topclub heeft zijn peilen volgens Tuttosport gericht op drie Spaanse spelers. Arsenal-verdediger Héctor Bellerín zou transferdoelwit nummer één zijn. De drievoudig Spaans international wordt echter ook begeerd door Barcelona, waar hij in de jeugd speelde. De interesse van Juventus in Iñaki Williams van Athletic Bilbao was al bekend en neemt serieuze vormen aan, terwijl ook Real Madrid-speler Marco Asensio vanuit Spanje moet worden gelokt. De middenvelder, die een Nederlandse moeder heeft, staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van De Oude Dame.

Europa kan zich opmaken voor de komst van de Nieuwe Mascherano. Die bijnaam heeft de gewilde Santiago Ascacibar althans verdiend met zijn spel als middenvelder bij Estudiantes. Volgens zijn zaakwaarnemer is Ascacibar in contact met clubs uit Italië, Duitsland en Spanje. Onder anderen AS Roma en Atlético Madrid zouden hengelen naar de diensten van de aanvoerder van Argentinië Onder-20.

Kylian Mbappé is niet meteen happig op een snelle overstap naar Real Madrid. Het supertalent van AS Monaco wordt in verband gebracht met een overstap naar de Spaanse koploper, maar zit op dit moment goed in Frankrijk. 'Ik heb hier mijn opleiding genoten en voel me prettig in mijn huidige omgeving. De coach van Real, Zinedine Zidane, is mijn jeugdidool, maar voor nu hoef ik Monaco echt niet te verlaten', tekende AS op uit de mond van Mbappé.

Over de sportieve toekomst van Alexis Sánchez is al maanden veel te doen. De Chileense dribbelaar gaat pas na het seizoen opnieuw om tafel om het te hebben over zijn al in 2018 aflopende contract. Mocht een akkoord uitblijven, dan wil Arsenal de smaakmaker voor vijftig miljoen pond (58 miljoen euro) van de hand doen. Volgens The London Evening Standard is Chelsea-manager Antonio Conte zeer gecharmeerd van Sánchez, die per se rond de 300.000 euro per week wil gaan verdienen. Momenteel moet de Chileen rond zien te komen van een weeksalaris van 150.000 euro.

Manchester United heeft een Eric Dier-dossier aangemaakt. Manager José Mourinho van The Red Devils zou een bod van 46 miljoen euro voorbereiden op de multifunctionele speler van Tottenham Hotspur. Dier (23) vormt volgens The Sun een centraal onderdeel van de plannen van Mourinho, die zich verder wil versterken met Antoine Griezmann en een verdediger van naam en faam. Volgens de Portugees is een kwaliteitsinjectie nodig om komend seizoen wél mee te doen om de Engelse landstitel.

Ook Liverpool zal komende zomer het nodige ondernemen op de transfermarkt, zoals het een gefortuneerde club uit de Premier League ook betaamt. James Rodríguez is een naam die in verschillende tabloids wordt gelinkt aan The Reds. De Colombiaanse spelmaker van Real Madrid moet, als je allerlei bonussen meerekent, zo'n zestig miljoen euro kosten. De afgelopen transferperiode wilde Real per se geen afscheid nemen van Rodríguez, maar dat kan heel snel veranderen als president Florentino Pérez besluit definitief voor Eden Hazard - geen goedkope vogel - te gaan. Chelsea wil er alles aan doen om de Belg te behouden en heeft hem daardoor een nieuw contract (met een aangepast salaris) aangeboden.

Als we Engelse media mogen geloven, hoeft Slaven Bilic voorlopig niet te rekenen op het verlengen van zijn in 2018 aflopende contract met West Ham United. Onder de Kroatische manager presteren de Londenaren al het hele seizoen zeer wisselvallig. Het bestuur wil pas in januari 2018 met Bilic om tafel, tenzij de situatie zo verslechtert dat een ontslag nodig is. Mocht dit het geval zijn, dan is Newcastle United-manager Rafael Benítez een van de kandidaten om Bilic op te volgen. De Spanjaard zou niet door één deur kunnen met bestuursleden van de huidige koploper in het Championship.

 3 
 on: Yesterday at 07:33:55 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance

King Karim versus Ziener Ziyech
Zondag zijn alle ogen gericht op Ajax-Feyenoord. Een wedstrijd waar al maanden naar uitgekeken is. Wie wint de slag op het middenveld? Een bijzonder duel in het duel is dat tussen Hakim Ziyech en Karim El Ahmadi.

Al de hele eeuw keren ze terug. De verhalen over al die Marokkaanse voetballers die zo goed voetballen, maar nooit de echte top halen. Nu kun je natuurlijk discussiëren over het niveau van de Eredivisie, maar aanstaande zondag bepalen twee Marokkaanse jongens normaal gesproken het ritme en verloop van de enige echte Klassieker in Nederland. De uitkomst van dat tweegevecht tussen Ajacied Hakim Ziyech en Feyenoorder Karim El Ahmadi zal grotendeels bepalen wie er aan het eind van het seizoen kampioen van Nederland is.

Eerder dit seizoen kregen we in De Kuip al een voorproefje. Klasse versus karakter als je het in drie woorden wil samenvatten. Een korte typering die niet de gehele lading dekt. Want de klasse van Ziyech gaat net zo goed gepaard met karakter. En het karakter van El Ahmadi gaat gepaard met klasse. De Feyenoorder staat eerste in het VI-klassement van beste spelers (6,78), Ziyech (6,15) doet het met de 48ste plaats voorlopig beduidend minder. Het had trouwens weinig gescheeld of de twee hadden samen op het middenveld van Feyenoord gestaan. Maar Ziyech verkoos in 2014 FC Twente boven Feyenoord. Was Ajax vorige zomer iets alerter geweest, dan zou de titel vrijwel zeker veel dichterbij geweest zijn. Want Ziyech werd pas gehaald toen de ploegal flink wat punten had gemorst. In De Kuip voorkwam Ziyech dat Feyenoord echt uit zicht verdween. De twee Marokkaanse vrienden stonden die dag lijnrecht tegenover elkaar, gaven elkaar geen centimeter ruimte en bleken aan elkaar gewaagd. El Ahmadi stond na afloop (1-1) met een hand op een schouder van zijn kompaan na te genieten. ‘Er zaten mooie duels tussen.’

Ziyech kan een voorbeeld nemen aan zijn vriend uit Enschede. Die transformeerde tijdens zijn loopbaan van een jongen die mooi wilde voetballen in een man die alleen nog maar wil winnen.

 4 
 on: Yesterday at 07:33:14 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Robert Zwinkels speelt ook volgend seizoen bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad heeft de optie in zijn contract gelicht, waardoor de doelman zijn status als meest loyale speler in de Eredivisie behoudt.

Zwinkels is namelijk al aan zijn twaalfde seizoen bezig in Haagse dienst, en mag daardoor met recht een kind van de club genoemd worden, ook al was hij in die periode lang niet altijd de eerste keus op doel. De 33-jarige keeper, die dit seizoen acht keer onder de lat stond bij ADO, is daarmee de Eredivisie-speler die het langst actief is voor zijn club. Op gepaste afstand van Zwinkels volgt PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen, die onlangs ook al zijn verbintenis verlengde.

ADO meldt dat in navolging van Zwinkels ook Kevin Jansen, ofschoon hij dit seizoen niet meer speelt wegens een zware knieblessure, zijn aflopende contract in Den Haag kan verlengen. De club heeft de middenvelder een aanbieding gedaan voor één seizoen met een optie voor nog twee jaar. Bovendien heeft de residentieclub verdediger Dion Malone en doelman Rody de Boer voorstellen gedaan om hun aflopende contracten te verlengen en is ze in gesprek met aanvaller Gervane Kasteneer over een langer verblijf.

Er is nog veel meer werk aan de winkel voor ADO, want ook de verbintenissen van Ruben Schaken, Tom Trybull, Wilfried Kanon, Donny Gorter, Guyon Fernandez en Abel Tamata lopen aan het einde van dit seizoen af.

 5 
 on: Yesterday at 07:32:48 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Meer beloftenteams in de voetbalpiramide? De amateurs vinden het een verschrikkelijk plan. AFC-voorzitter Ad Westerhof vraagt zich bovendien af waar die jeugdteams dan moeten instromen.

Het werd gepresenteerd als een succes voor het Nederlandse voetbal, de voetbalbond sprak van een verbetering van de voetbalpiramide. Op de laatste bondsvergadering werden de licentie-eisen van de amateurs verlicht en in ruil daarvoor mochten beloftenteams die nog geen deel uitmaakten van de voetbalpiramide, alsnog aan de bovenkant instromen. Profs en amateurs tevreden, althans zo leek het.

'Wij zijn tegen. Alle clubs in de Tweede en Derde Divisie zijn tegen de instroom van nog meer beloftenteams', laat AFC-voorzitter Ad Westerhof weten. 'Het wordt gezien als een succes maar ik voorzie grote problemen. Waar gaan die beloften dan voetballen? Wij zijn geen voorstander.'

Dat is vreemd, aangezien ook de amateurs tijdens de bondsvergadering instemden met de plannen. Zelf kregen ze te maken met lichtere licentie-eisen, terwijl de profs een plekje in de piramide kregen. 'Wij hebben ons enkel bezig gehouden met dat eerste dossier. Dat was zeer zeker een succes. Die twee zaken werden samengenomen, alsof het één dossier was. Toch hebben wij daar niet mee ingestemd. Hoe het dan toch komt dat de amateurs hebben ingestemd? Dat was een vertegenwoordiging van de bondsraad. Daar zaten mensen in die ik nog nooit heb gezien. Reken er maar op dat het lastig gaat worden.'
Jong AZ kan dit weekend kampioen worden in de Tweede Divisie.
Jong AZ kan dit weekend kampioen worden in de Tweede Divisie.

Donderdag komt er een werkgroep bij elkaar, eentje die moet beslissen hoe en waar de beloftenteams in de toekomst moeten instromen. Westerhof voorziet grote problemen. 'Er is een maximum van vier clubs per competitie afgesproken. Er is dus nauwelijks ruimte. In de Tweede en Derde Divisie niet. Het betekent dat deze clubs in de Hoofdklasse terechtkomen. De clubs in de Hoofdklasse worden helemaal gek. Het niveauverschil is veel te groot. De komende drie, vier jaar is de kampioen al bekend. Die clubs spelen voor spek en bonen.'

De beste oplossing is volgens Westerhof dat de beloften alsnog weer in een aparte competitie gaan spelen. 'Nu krijg je de situatie dat de beloften een competitie in een competitie gaan spelen. Het kan zijn dat de beloften als één, twee, drie en vier eindigen. De nummer vier degradeert vervolgens, omdat er een maximum aantal clubs is. Dat is toch niet gezond? Bij ons in de Tweede Divisie is Jong AZ kampioen geworden. En volgend jaar? Jong Vitesse, zonder twijfel. Zij hadden dit jaar een te kleine selectie. Dat gaan ze volgend jaar anders doen. Het budget en het niveauverschil is te groot. De andere clubs spelen alleen maar om niet te degraderen'.

Straf
Woensdagmiddag maakte de beroepscommissie bekend dat veertien clubs, waaronder AFC, een punt in mindering krijgen. Dit omdat ze in het verleden niet aan de huidige licentievoorwaarden hebben voldaan. Ofschoon de clubs in eerste instantie drie punten in mindering zouden krijgen, is Westerhof niet blij met de straf.

'Ik had iets anders verwacht, ik rekende op een voorwaardelijke straf. We kunnen niet veel meer doen dan onze schouders ophalen. Dit is wat het nu is. Ik verwacht wel dat andere clubs een procedure starten, maar wij gaan niet voorop lopen. Dat heeft helemaal geen zin.'

 6 
 on: Yesterday at 07:32:23 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Zlatan Ibrahimovic heeft bevestigd dat hij gesprekken voert met Manchester United over een langer verblijf bij de club. De spits wil zich volledig blijven inzetten om zijn ambities ook in Engeland te verwezenlijken.

'We zullen zien wat er zal gebeuren, we zijn in gesprek', zei Ibrahimovic op een evenement voor zijn eigen parfumlijn. 'Ik heb een optie voor nog een jaar. Er is nog voldoende tijd om daar een beslissing over te nemen.'

De Zweed is gelukkig in Manchester. 'Ik heb het naar mijn zin. Als ik ergens instap, geef ik tweehonderd procent en doe ik waar ik goed in ben. Ik stap in, ga voor de kill en stap er weer uit.' Zlatan wil niet zonder prijzen vertrekken bij The Red Devils en voelt zich daarbij gesteund door José Mourinho. 'Ik laat een klus nooit onafgemaakt. Ik speel bij een van de grootste clubs ter wereld, met een geweldige manager. Hij is de perfecte manager voor deze club.'

Zlatan wilde lange tijd niet eens aangeven of hij in dialoog zou treden met de club over een langere samenwerking. Mourinho liep al wel op de zaken vooruit, door de verwachting uit te spreken dat de 35-jarige aanvaller ook volgend seizoen op Old Trafford te bewonderen is.

Vorige zomer kwam Ibrahimovic transfervrij over van Paris Saint-Germain. Hij tekende voor één jaar, met een optie voor een extra jaar, in Manchester. In alle competities was hij tot dusver 26 keer trefzeker voor United in 41 optredens. Desondanks slaagt zijn ploeg, momenteel de nummer vijf op de ranglijst, er niet in om mee te strijden om de Premier League-titel. Zlatan leidde United al wel naar de League Cup-winst met twee treffers in de eindstrijd tegen Southampton (3-2).

 7 
 on: Yesterday at 07:31:51 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
De licentiecommissie van de KNVB heeft veertien clubs in de Tweede en Derde Divisie een punt aftrek gegeven. Deze beslissing staat haaks op de afspraken die met het oog op komend seizoen zijn gemaakt.

Op de laatste bondsvergadering werd besloten de licentie-eisen voor amateurclubs te verlichten. Aanleiding was de straf die de KNVB in januari uitdeelde aan clubs die niet aan de voorwaarden omtrent contractspelers hadden voldaan. De strafeis was drie punten in mindering, waarna de amateurs in opstand kwamen.

De bestrafte clubs vonden de strafmaat buitenproportioneel en dus werd er op de laatste bondsvergadering besloten naar een nieuw licentiesysteem te kijken. De nieuwe afspraken zijn inmiddels goedgekeurd, maar deze gaan pas volgend seizoen in.

De beroepscommissie heeft gewacht met een definitieve uitspraak tot na de bondsvergadering en laat via de KNVB weten mild te zijn geweest. Dit vanwege de onlangs gemaakte afspraken voor volgend seizoen én het feit dat dit pas het eerste jaar is waar amateurs met dergelijke eisen te maken krijgen.

De vraag is nu of de amateurs akkoord gaan. Door de minpunten wordt het in bepaalde competities behoorlijk spannend. In de Tweede Divisie heeft AFC nu nog maar vijf punten voorsprong op nummer vijftien Jong Vitesse en in de Derde Divisie Zondag wordt het verschil tussen koploper De Dijk en Westlandia vijf in plaats van vier punten.

Clubs kunnen bij de voetbalbond niet meer in beroep gaan tegen de straf. Eerder werd gedreigd om de punten in mindering desnoods bij de burgerrechter aan te vechten.

De volgende clubs krijgen een punt in mindering:

Tweede Divisie: AFC
Derde Divisie Zaterdag: Harkemase Boys, ODIN’59
Derde Divisie Zondag: Be Quick 1887, Dongen, EVV, HBS, Hercules, Juliana '31, Magreb '90, OJC Rosmalen, Quick '20, UDI' 19, Westlandia.

 8 
 on: Yesterday at 07:30:59 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
 [Update] De regionale commerciële zender Decibel is nu op andere FM-frequenties in Zuid-Holland te ontvangen. In Utrecht is Decibel helemaal van FM verdwenen. In Noord-Holland blijft Decibel vooralsnog op de vertrouwde frequenties te horen.

Decibel op andere frequenties in Zuid-Holland; weg uit Utrecht Voor luisteraars van Decibel in Zuid-Holland en Utrecht was het woensdagmiddag even schrikken. In plaats van uptempo hits van ATB, Madonna en 2 Brothers on The 4th Floor schalden er opeens Hollandse hits door de speakers van de radio.

De FM-frequenties 97.6 FM (Zuid-Holland) en 97.3 FM (Utrecht) zijn sinds 14.45 uur overgenomen door de Volkszender RADIONL.

Decibel is sinds dinsdagavond in Rotterdam te ontvangen op 99.6 FM en in Den Haag op 99.4 FM. In Utrecht is Decibel niet langer op FM te ontvangen. In Noord-Holland blijft de zender vooralsnog te ontvangen op 98.0 en 98.3 FM.
Decibel op andere frequenties in Zuid-Holland; weg uit Utrecht

Foto: Archief Radio.NL
De wijzigingen op FM worden veroorzaakt doordat Decibel in Amsterdam gestopt is met de productie van Radio 8FM Randstad en gaat stoppen met de productie van Radio Decibel. De frequenties gaan ingevuld worden door RADIONL B.V. uit Sneek.

Decibel gaat vanaf half april verder als non-stopzender. Ook wordt het format dan versmald en wordt waarschijnlijk het format van Joy Radio in Noord-Nederland, met overwegen dancehits uit de jaren ’90 en ’00, overgenomen.

Uiterlijk 1 mei geeft Decibel ook haar FM-dekking in Eindhoven op. [Radio.NL]

Update
Door de frequentiewissel in Zuid-Holland is Decibel momenteel niet analoog via de kabel van Ziggo te ontvangen in Noord- en Zuid-Holland. Ziggo geeft blijkbaar het ethersignaal van de frequentie 97.6 FM door via de kabel, waardoor nu opeens RADIONL te horen is.

 9 
 on: Yesterday at 07:30:34 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
 Wielerliefhebbers kunnen ook de komende vier jaar bij de Nos terecht voor een rechtstreeks verslag van de 'Ronde van Vlaanderen' via radio en tv. Zondag 2 april is de eerstvolgende editie van ‘Vlaanderens Mooiste’, over 295,5 kilometer van Antwerpen langs de Paterberg naar de finish in Oudenaerde.

Radio
Op Radio 1 worden de luisteraars van de koers op de hoogte gehouden in het radioprogramma 'Nos Langs de Lijn'.

Foto: Archief Radio.NL
Ronde van Vlaanderen vier jaar bij de NOS

TV
Via televisie is een live-verslag te volgen in de lange uitzending van 'Nos Studio Sport', vanaf 13.10 uur op NPO 1.

Nos uitzendrechten
Verder is de Nos in april ook live bij de topklassiekers Parijs-Roubaix (9 april), Amstel Gold Race (16 april), Waalse Pijl (19 april) en Luik-Bastenaken-Luik (23 april). Van de grote wielerrondes zendt de Nos in elk geval tot en met 2019 de Tour de France uit en, tot en met 2020, de Ronde van Spanje. Ook de uitzendrechten voor de wereldkampioenschappen liggen de komende jaren bij de Nos: de mondiale titelstrijd is elk geval tot en met 2024 bij de publieke omroep te volgen. [Radio.NL]

 10 
 on: Yesterday at 07:27:46 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Samsung lanceert eigen slimme butler Bixby

Samsung lanceert met de vandaag geïntroduceerde Samsung Galaxy S8 (Plus) een eigen variant van Cortana of Siri. Met Bixby haal je meer uit je telefoon, belooft het bedrijf.

Bij de lancering is de Engelstalige functie Bixby Voice al geïntegreerd in een aantal vertrouwde Samsung apps en functies, zoals Camera, Contacten, Gallerij, Berichten en Instellingen. Dat wordt binnenkort verder uitgebreid met extra mogelijkheden en apps van andere partijen.

Bixby herkent ook foto’s en kan informatie verzamelen over de plek waar je je bevindt. Bixby moet de interface worden voor meerdere apps en apparaten, wellicht ook van derden.

Dat Samsung een eigen spraakhulpje ontwikkelt, komt niet als een verrassing. Het bedrijf was tot nu toe aangewezen op oplossingen van derden zoals Google’s Assistant.

De Samsung S8 (en de grotere variant) moet het debacle met de Note 7 doen vergeten. Die moest van de markt worden gehaald nadat de enkele batterijen waren ontploft. Samsung wil de Note 7 alsnog in aangepaste vorm in bepaalde landen op de markt brengen.

De S8 toestellen met Bixby zijn eind april te koop in de Benelux. Nederlands verstaat hij dan nog niet.

Pages: [1] 2 3 ... 10Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!