Allcam Support Forum
December 22, 2014, 10:08:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length


News: Luister hier naar RADIO BARBADOS  You are not allowed to view links. Register or Login
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Today at 10:08:37 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Internetbureau Snakeware heeft de omzet dit jaar zien stijgen met tien procent tot 1,7 miljoen. Het bedrijf houdt ook voor 2015 rekening met dubbelcijferige groei.

Meer klanten uit binnen- en buitenland, waaronder voor het zelfontwikkelde iBeacon-product Lightcurb, en meer vraag naar strategisch advies. Dat zijn twee belangrijke fundamenten onder de groei die het bedrijf uit Sneek dit jaar laat zien.

De directie van Snakeware: “Strategisch advies wordt steeds leidender. Dit omdat met gedegen plannen de uitvoer hiervan, zoals creëren of optimaliseren van digitale kanalen, online adverteren, het verzorgen van Facebook of Twitter campagnes en het invulling geven aan de redacties van opdrachtgevers, allemaal direct vertaald kan worden naar resultaat en rendement.”

 2 
 on: Today at 10:08:15 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
De Telegraaf  heeft Instagram ontdekt. De mooiste nieuwsfoto’s, het nieuws van de dag op video en een kijkje achter de schermen van De Telegraaf zijn nu ook te vinden op Instagram.
 
Via de app is het mogelijk om foto’s te plaatsen met verschillende filters waar vooral jongeren actief op zijn. Ook via deze weg wil De Telegraaf graag het nieuws verspreiden voor iedereen.  ‘Wij gaan daar waar de bezoekers zijn,’ zegt Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur in zijn eigen uitgave.

Iedere dag plaatst De Telegraaf een video met een nieuwsupdate van maximaal 15 seconden. Daarnaast is het ‘fotomedium’ een ideale plek om vooral mooie nieuwsfoto’s te publiceren.

 3 
 on: Today at 10:07:43 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Geen internetbedrijf – of moeten we zeggen: appbedrijf? – is het afgelopen jaar zo vaak in het nieuws geweest als Uber. Het leek een David en Goliath-strijd met onwillige autoriteiten waar ook ter wereld, en met vijandige taxichauffeurs die iedere vernieuwing leken tegen te houden. Maar is dat wel zo?

Het rommelde het hele jaar door: in Brussel, Parijs, New York, Toronto en Berlijn kwamen taxi-chauffeurs in het geweer tegen Uber. Of liever gezegd: tegen de particuliere appdienst die uberPOP is gaan heten.

Het Amerikaanse bedrijf, met zijn internationale hoofdkantoor in Amsterdam, bemiddelt bij deze dienst op de particuliere markt voor vervoerders die stoelruimte tegen betaling willen delen. Dat was tegen het zere been van de taximarkt.

In juni blokkeerden Londense cabbies de straten rond Parliament Square. De inzet hier was vooral het gebruik van de app, die volgens de Londense taxichauffeurs toch echt als een meter moest worden gezien. Licenties voor taxi’s worden uitgegeven door de Transport for London, en alleen gelicenseerde taxi’s mogen een meter in hun auto gebruiken. Overige vervoerders, zoals minicabs of limo’s, moeten hun tarieven op een andere manier bepalen.

In Duitsland leverde Uber ook een verloren gevecht. Rechtbanken in Berlijn en Hamburg bekrachtigden maatregelen van lokale autoriteiten in deze steden. Hoewel Uber zelf geen echt taxibedrijf is, het rijdt immers niet met eigen chauffeurs en auto’s, zag de rechter Uber toch als een contractpartij. Daarmee moest ook Uber als intermediair zich aan de regels houden en beschikken over de juiste vergunningen.

En zo ging het bijna overal, ook in Nederland, waar de Inspectie Leefomgeving en Transport, onderdeel van het ministerie voor Infrastructuur, afgelopen zomer ingreep en de particulierendienst van Uber illegaal verklaarde. Ook in hoger beroep haalde Uber bakzeil.

Bij al deze schermutselingen had Uber hetzelfde argument: de verouderde taxiwetten moeten op de schop. Maar die wetten zijn er natuurlijk niet voor niets gekomen: ze beschermen consumenten tegen onverzekerde snorders en andere rampspoed. Uber werd in grote verlegenheid gebracht toen een particuliere Uber chauffeur eerder deze maand in India een vrouw verkrachtte. Gevolgd door een soortgelijk incident in Boston.

Met een enorme oorlogskas van inmiddels weer ruim 1 miljard dollar gaat Uber stug door met vechten tegen de bierkaai. De investeerders moeten uitkijken dat niet al het geld gaat zitten in slepende juridische procedures en het betalen van boetes en aanbrengpremies. Vooral niet omdat de formule makkelijk kan worden gekopieerd: honderden miljoenen dollars worden gepompt in Chinese concurrenten. Legale taxichauffeurs komen met eigen apps.

Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Airbnb besloot het gevecht met de autoriteiten niet aan te gaan. Het maakte een dezer dagen afspraken met de gemeente Amsterdam over het betalen van toeristenbelasting en het naleven van huurregels. Het bedrijf wil nu met andere gemeenten vergelijkbare contracten afsluiten. De verblijfskosten zullen hierdoor ongetwijfeld gaan stijgen, maar het level playing field is vermoedelijk acceptabel voor de hotelbranche.

Uber zou op zijn beurt vergunningen kunnen regelen voor zijn particuliere chauffeurs, die vooraf veel beter gescreened moeten worden. Met de door Uber gewenste herziening van de taxiwet is niets mis, maar ongelijkheid van regels voor de taxibranche zal ook door de politiek nooit geaccepteerd worden.

 4 
 on: Today at 10:07:20 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Consumenten wenden zich steeds vaker tot Facebook om informatie te vinden. Dat gaat ten koste van het gebruik van zoekmachines als Google. Marketeers zijn onvoldoende bezig om hun werk vindbaar te maken buiten de zoekmachines.

Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een onderzoek van Forrester naar de zoek- en vindpatronen van de Amerikaan. Een zoekmachine mag dan wel goed zijn in zoeken, het sociale netwerk van de internetgebruiker helpt hem daadwerkelijk vinden. En steeds beter. Search verloor dertien procent aan ‘vindresultaten’ ten opzichte van vorig jaar, Facebook groeit.

Behalve Facebook blijken ook tv-reclames en -programma’s goede wegwijzers te geven aan de internetter die iets zoekt. Dat kan zo simpel zijn als uitzendingen waarin URL’s worden getoond.

Forrester geeft met zijn onderzoek vooral aan dat marketeers niet zijn voorbereid op deze verschuiving in zoek- en vindgedrag. Pinterest en LinkedIn worden ook steeds vaker gezien als locaties waar gericht naar informatie kan worden gezocht.

De onderzoeker geeft zelfs de mobiele apps van retailers aan als kleine vindmachines waar marketeers zich druk over moeten maken.

 5 
 on: Today at 10:06:47 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
 Nieuws - China stelt een lijst op met goedgekeurde cloudproviders. Buitenlandse cloudleveranciers krijgen alleen toegang tot de aanbestedingsprocedure van binnenlandse overheden als ze voldoen aan strenge eisen.

Tot die eisen kan bijvoorbeeld het overdragen van operationele data en broncode behoren, meldt China Daily. Vanuit veiligheidsredenen worden alleen buitenlandse leveranciers projecten gegund die aan alle eisen voldoen. Hierdoor dreigen een hoop cloudleveranciers van buiten China buiten de boot te vallen.

Er is al een trend gaande waarbij buitenlandse leveranciers vervangen worden door nationale aanbieders. China Daily meldt op basis van bronnen dat China zelfs zo ver wil gaan in 2020 helemaal geen buitenlandse IT-bedrijven toegang te gunnen tot binnenlandse aanbestedingen.

In de Chinese markt voor publieke clouddiensten gaat momenteel jaarlijks zo'n 1 miljard dollar om. Afgelopen jaar nam volgens het Chinese ministerie voor industrie en informatieindustrie de omvang met 30 procent toe.

Uit recent onderzoek blijkt dat veel Amerikaanse bedrijven zich steeds minder welkom voelen in het Aziatische land. Protectionisme zou hoogtij vieren, ondanks dat Chinese leiders naar de buitenwacht economische hervormingen prediken.

 6 
 on: Today at 10:06:20 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
 Nieuws - Google bouwt binnenkort zijn derde grote campus in de wereld. Na Mountain View en Londen wordt Haiderabad aan het lijstje toegevoegd. Saillant detail: ook Microsoft heeft hier al een gigantische basis.

Microsoft trok in 1998 naar Haiderabad en heeft in de Indiase stad het grootste R&D-centrum buiten de Verenigde Staten. Het 54 hectare grote complex mag zich volgens Microsoft meten met de standaarden van thuisbasis Redmond en is voorzien van allerlei gemakken, zoals restaurants die 24/7 geopend zijn, een medisch centrum, een theater en een sportschool.

Erg blij zal Microsoft niet zijn dat uitgerekend concurrent Google zich in dezelfde stad gaat vestigen en dat ook op een grootse manier wenst te doen. Google huurt op dit moment een kantoor in Haiderabad, maar wil er een permanente campus bouwen. Het bedrijf staat op het punt hiervoor een contract te tekenen met de Indiase overheid. Binnenkort worden meer details vrijgegeven, maar volgens een woordvoerder gaat het om een megacampus.

Haiderabad is een metropool in het zuiden van India en telt ongeveer 7 miljoen inwoners. De stad staat in de regio bekend als IT-stad vanwege zijn uitstekende digitale infrastructuur. Sinds de jaren 90 vestigden meerdere (Westerse) IT-bedrijven zich in Haiderabad. Jaarlijks wordt er ter waarde van 10 miljard dollar software vanuit de stad geëxporteerd.

 7 
 on: Today at 10:05:51 AM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
 Nieuws - Microsoft bevestigt dat het vanaf 1 januari aanstaande de functionaliteit Public Websites binnen SharePoint Online schrapt. Het bedrijf betreurt de beslissing, maar biedt een alternatief.

In een toelichting bij een vrijdag geplaatst artikel over de beslissing in de support KB, stelt Microsoft dat het een "moeilijke beslissing moest maken om niet langer door te gaan met de SharePoint Online Public Website functionaliteit". Microsoft richt zich op toekomstige investeringen en biedt bestaande Office 365 nog twee jaar toegang tot de functionaliteit. Nieuwe klanten worden vanaf 1 januari 2015 niet langer toegelaten.

Microsoft adviseert klanten die blijven gebruik willen maken van een publieke website bovenop een SharePoint-installatie gebruik te maken van een third-party dienst - het bedrijf zegt begin januari met meer informatie over deze partnerschappen te komen.
'Te weinig animo'

Volgens Microsoft volger Mary Jo Foley van ZDNet is het stopzetten van de functionaliteit te wijten aan het geringe gebruik ervan. De feature was dermate kaal en basic dat het nu goed uitkomt dat partners voor een rijkere webdevelopment ervaring kunnen zorgen. Het prijsbeleid voor Office 365 blijft ongewijzigd.

 8 
 on: Today at 05:35:16 AM 
Started by magictrance - Last post by Toko Roko
transponders-by-halcen-22-12-2014

 9 
 on: Today at 05:33:32 AM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Matches Broadcast on TV  22/12/2014


Channels and times may change without prior notice

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Monday
22/12/2014
UAE Arabian Gulf League 14:20 AlShabab -- : -- AlAin Week: 1
Rearranged from: 16/9/2014
 Maktoum Bin Rashid Stadium - Alsahbab Club
 16°C
Away match
 
Monday
22/12/2014
Italian Super Cup 17:30 Juventus FC -- : -- SSC Napoli  Jassim Bin Hamad Stadium
 18°C
 
Monday
22/12/2014
Moroccan Pro League 18:30 Hassania Union Sport Agadir -- : -- Maghreb de Fes Week: 13
 Stade d'Agadir
 11°C
Referee: Khalid Ennouni
Away match

 10 
 on: Today at 05:31:35 AM 
Started by magictrance - Last post by Toko Roko
Monday 22.XII.2014 (GMT+1)

England -Premier League

21:00 Stoke City - Chelsea
ESPN (Caribbean 901)
-Telstar-15°W 12515 V 7552-Biss
Eriterea TV2
-Arabsat 30.5°E -12606 V 2589 -Biss
Stan Sport
-Intelsat 47.5°E -11501 H 3750 -Biss
Duhok TV
-NSS 57°E -11188 V 1774 -FTA(DVB-S2)
Idman Azerbaycan
-Eutelsat 7°E- 11492 V 30000 -CW (D*git*rk)
-AzerSpace 46°E -11169 H 20400 -FTA/Biss
Diema
-HellasSat 39°E -12524 H 30000 -I2(Bulsat)
3 Sport TV
-Yamal 49°E -3950 L 3500 -FTA(DVB-S2)(C-Band)
-Afghansat 48°E -11293 V 27500 -FTA
-Insat 83°E -11058 V 4600 -FTA
IRIB TV 3
-Intelsat 62°E -11555 V 30000 -Biss (DVB-S2)
-Badr 26°E -11900 V 27500 -FTA/Biss
-Badr 26°E -11881 H 27500 -Biss(DVB-S2)
-Arabsat 20°E -3964 R 30000 -Biss(DVB-S2)(C-Band)

Italy Super Cup

18:00 Juventus - Napoli
TRT Spor
-Eutelsat 7°E -10762 V 30000 -FTA /CW(D*git*rk)
-Eutelsat 7°E -11554 H 30000 -CW(D*git*rk)
-Turksat 42°E -11958 V 27500 -FTA/Biss
-Turksat 42°E -11096 H 30000 -FTA/Biss
TRT 3 HD / TRT Spor HD
-Turksat 42°E -11053 V 30000 -FTA/Biss(DVB-S2)
RAI 1
-Hotbird 13°E -10992 V 27500 -FTA/Possible S*ca
-Eutelsat 7°E -10928 H 30000 -CW(D*git*rk)/Possible Blackout

Portugal SuperLiga

20:00 Rio Ave FC-Belenenses
A Spor
-Eutelsat 7°E -11455 V 20050 -CW(D*git*rk)
-Turksat 42°E -12054 H 27500 -FTA/Biss
A Spor HD
-Turksat 42°E -12054 H 27500 -FTA/Biss

Maroc Botola Pro

19:30 Hassania Union Sport Agadir-Maghreb de Fes
Arriadia
-Hotbird 13°E -10873 V 27500 -FTA
-Badr 26°E -12683 V 27500 -FTA
-Nilesat 7°W -12207 V 27500 -FTA

UAE -Arabian Gulf League

15:20 AlShabab-AlAin
AD Dhabi Sports 1
-Nile sat 7°W-12226 H 27500 -FTA
-Hotbird 13°E -11747 H 27500 -FTA
-Badr 26°E -11804 H 27500 -FTA
Abu Dhabi Sports 1 HD
-Nile Sat 7°W -12467 H 27500 -FTA (DVB-S2)
- Yahsat 52°E -11861 H 27500 -FTA (DVB-S2)
AD Sport Extra
-Hotbird 13°E-11747 H 27500 -FTA
-Badr 26°E-11804 H 27500 -FTA
AD Sport Extra HD
-Nile sat 7°W -12467 H 27500 -FTA
Dubai Sports1
-Nile Sat 7°W- 11785 V 27500 -FTA
-Bdar 26°E- 12130 V 27500 -FTA
Dubai Sports 1 HD
-Nile sat 7°W -12322 V 27500 -FTA
-Yahsat 52.5°E-11823 H 27500 -FTA (DVB-S2)

German 2-Bundesliga

20:15 RB Leipzig-TSV 1860 Munich
Sport 1 Germany
-Astra 19.2°E -12480 V 27500 -FTA

Pages: [1] 2 3 ... 10


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!