Allcam Support Forum
January 20, 2018, 10:06:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Luister Naar Studio Agnes InternetRadio  You are not allowed to view links. Register or Login
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: Today at 01:06:57 AM 
Started by magictrance - Last post by ylvi
New version "2018.01.19 Release 05"

whats new:

Code:
-h***://www.bbc.co.uk/iplayer - remove service cookie at start
-h***://www.bbc.co.uk/iplayer - fix episode listing
-Fix flashx links extraction, add new category 2018 to goldmovies
-cda.pl - fix itmes listing

 2 
 on: Yesterday at 03:58:29 PM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Turner to launch first international streaming service
January 19, 2018 12.39 Europe/London By Julian Clover
Turner is to launch its first international SVOD service under the FilmStruck brand.
FilmStruck will be a joint venture between Turner International’s Digital Ventures & Innovation Group and Warner Bros. Digital Networks. It will debut in the UK, where it will be known as FilmStruck Curzon.
The service will draw primarily on the extensive Warner Bros. library and the Criterion Collection library, as well as other global and local content partners
“We’re thrilled to take this significant step together as a joint venture with Warner Bros. Digital Networks, after many years of growing collaboration across various other projects with Warner Bros. as a whole,” said Aksel van der Wal, Executive Vice President, DV&I. “FilmStruck helps us realise a shared vision for what we see as a clear gap in the market for film lovers around the world. We’re also delighted to be working with a partner of Curzon’s heritage and prestige.”
In the UK, FilmStruck will feature a branded Curzon area within the service curated in collaboration with Curzon, including access to titles from the Curzon Artificial Eye film library.
The cinema chain already has a VOD service running in the UK, including Virgin, BT TV, Apple and Amazon Fire, though it left Freesat in October.
“It is tremendously exciting to see Filmstruck Curzon launching in UK. We look forward to collaborating on the curation of the site and introducing this excellent service to our customers across the Curzon group. Our shared vision with Turner and Warner Bros. Digital teams has enormous potential. Curzon is thrilled to be joining at this early stage and see this collaboration as a further marker in our commitment to premium consumer services in the UK and internationally,” said Philip Mordecai, Director of Digital Ventures, Curzon.
Turner International now offers three international SVOD brands, with EI Plus in Brazil and the recently launched Nordics brand Toonix respectively providing sports and kids & family OTT products.
In August, Curzon received €480,000 under Creative Europe’s promotion of audiovisual works online scheme, one of seven such UK companies granted funding.

 3 
 on: Yesterday at 03:56:04 PM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Eurosport sluit een samenwerking met eBaydochter StubHub om vanaf zijn Europese websites direct sporttickets voor wedstrijden te verkopen.
Het gaat daarbij om internationale sportcompetities en -toernooien maar ook lokale wedstrijden in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Eurosport gaat vanaf de sportpagina’s, zoals Tennis en deze van Voetbal, doorlinken naar contextueel relevant aanbod. Tickets voor voetbalwedstrijden dus.
StubHub heeft zelf geen tickets maar is een tussenpersoon in de handel tussen verkopers en kopers. Iemand die er zijn kaartje te koop aanbiedt, wat ook voor muziekoptredens en festivals kan, kan zelf de prijs bepalen. Bij een verkoop haalt een koerier het ticket op en keert StubHub uit na afloop van het event. Daarbij neemt de eBaydochter ook het financieel risico door uitbetaling te garanderen.
De invoering van de samenwerking met Eurosport komt op een tactisch slim moment. Het moederbedrijf van Eurosport, Discovery Communications, verwierf in 2015 de Europese televisierechten voor de Olympische Spelen van 2018, 2020, 2022 en 2024. Met de deal is 1,3 miljard euro gemoeid. Die deal zal voor aanzienlijk meer siteverkeer zorgen. Eurosport.com heeft maandelijks zestig miljoen bezoekers.
De NOS tekende een overeenkomst met Discovery en kan daardoor in Nederland het sportevenement uitzenden. Eurosport zelf gaat de Spelen uitzenden op Eurosport 1 (schakelprogramma), Eurosport 2 en zijn Eurosport Player.
Wie geen enkele sportwedstrijd wil missen kan tijdens de Spelen een maandabonnement nemen op de Eurosport Player. Normaal kost dat 7 euro per maand, in februari is dat 1 euro.

 4 
 on: Yesterday at 03:54:54 PM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Hét datingprogramma ‘Op Goed Geluk’ keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon vanaf zaterdag (20 januari) ‘Op Goed Geluk’ bij RTL 4 om 22.25 uur.
‘Op Goed Geluk’ was eind jaren 80 een grote hit. Carry Tefsen ontving destijds wekelijks vrijgezellen die op zoek waren naar de liefde.
Gordon vindt het fantastisch dat hij dit programma mag presenteren: “Ik was vroeger echt fan van dit programma. Ik gun het mensen dat ze de ware vinden, en als ‘Op Goed Geluk’ ze net dat zetje kan geven is het geslaagd. Dat het kan is bewezen door deelnemers uit 1991, Eline en Robin zijn dankzij het programma al 25 jaar samen, dat is toch fantastisch?” [Radio.NL]

 5 
 on: Yesterday at 03:54:23 PM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Het is vanaf 1 februari 2018 niet mogelijk voor vergunninghouders van regionale FM-kavels, de zogenaamde B-kavels, om wijzigingen door te voeren aan hun FM-zenders. Het gaat hierbij om een tijdelijke stop in verband met de veiling van frequenties later dit jaar.
Volgens Agentschap Telecom (AT) is de tijdelijke stop noodzakelijk voor het vaststellen en bevriezen van het demografisch bereik in verband met de geplande veiling van de vergunningen voor kavels B05 en B36 in het tweede kwartaal van 2018.
Vergunninghouders van B-kavels mogen namelijk in totaal niet meer dan 30% demografisch bereik hebben met hun kavels.
Na de toelating van deelnemers aan de geplande veiling worden ingediende wijzigingsverzoeken weer op volgorde van binnenkomst behandeld. Voor vergunninghouders van B-kavels die toegelaten zijn tot de veiling zal de stand-stillperiode gedurende de veiling ook van kracht kunnen zijn tot aan verlening van de betreffende vergunningen.
Kavel B05 (o.a Amsterdam 95.7, Haaglanden 95.6 en Utrecht 103.4 FM) werd tot september 2017 gebruikt door Fresh FM. AT besloot de vergunning van de regionale dancezender niet te verlengen, omdat de zender niet aan de vergunningsvoorwaarden voldeed. Zo was een groot deel van de toegewezen FM-frequenties niet in de lucht.
Kavel B36 (Leusden 99.5 FM) werd tot september 2017 gebruikt door RADIONL. Voor dit kavel gold een regiogerichtsheidspercentage van 64%. Uit controle van AT bleek dat de volkszender dit percentage bij lange na niet haalde. Na het verliezen van een rechtszaak besloot vergunninghouder Waterstad FM, van dezelfde eigenaar als RADIONL, de vergunning terug te geven.
Momenteel loopt er een publieke consulatie over de voorgenomen veiling van kavels B05 en B36. Reageren kan nog tot 28 januari. [Radio.NL]

 6 
 on: Yesterday at 03:52:46 PM 
Started by Toko Roko - Last post by Toko Roko
Film1 Megaweekend
On Demand-services: de beste uitvinding sinds voorgesneden brood. Film1 pakt tijdens hun Megaweekend uit met maar liefst vier gloednieuwe releases. Wij zetten ze op een rij.


T2 TRAINSPOTTING - 19 JANUARI, 20:30 UUR
Bijgestaan door de beukende tonen van Underworld zetten Renton (Ewan McGregor), Sick Boy (Jonny Lee Miller), Begbie (Robert Carlyle) en Spud (Ewen Bremmer) in 1996 de wereld op z’n kop. Destijds was Danny Boyle’s film Trainspotting controversieel. Inmiddels staat de film te boek als een klassieker en vorig jaar kwam de regisseur met een langverwachte sequel. Verwacht niet een met heroïne geïnjecteerde rollercoaster, maar een grappig, emotioneel en eerlijk portret van vier (ex-)verslaafden die allemaal ouder zijn geworden. De film is een feest van herkenning, maar verreweg van een remake. Na een afwezigheid van 20 jaar keert Renton terug naar thuishaven Edinburgh en de kijker reist met hem mee. De filmt voelt lekker vertrouwd en het is alsof je na lange tijd je goede vrienden weer terugziet.
 
GET OUT - 19 JANUARI, 22:25 UUR
Voor de eerste keer op bezoek gaan bij je schoonfamilie is al een zenuwslopende bedoeling. De donkere Chris (Daniel Kaluuya) krijgt het extra moeilijk wanneer de familie van zijn blanke vriendin Rose zich (op z’n aller- allerzachtst gezegd) eigenaardig gedraagt. Wanneer er een stel vrienden van de familie wordt uitgenodigd, loopt deze kleine get-together pas echt uit de hand. Regisseur Jordan Peele werd bekend als komiek, maar laat met Get Out zien ook achter de camera over de nodige skills te beschikken. Hij verwerkte zijn eigen angsten in het scenario, heeft het nodige te zeggen over de maatschappij en racisme, maar laat ook je nekharen overeind staan. Het resultaat is een fantastisch debuut, dat terecht op nummer één staat in ons 'beste films van 2017'-lijstje.
 
PASSENGERS - 20 JANUARI, 20:30 UUR
Noem het gerust Titanic in de ruimte. In Passengers zijn Jennifer Lawrence en Chris Pratt onderdeel van een ruimtemissie die 5000 mensen vervoert naar een buitenaardse kolonie. Omdat het reisje 120 jaar duurt, ligt iedereen in een kunstmatige coma. Best vervelend dus wanneer het charmante duo ontdekt dat ze 90 jaar te vroeg wakker zijn geworden. Regisseur Morten Tyldum stelt een aantal filosofische vragen over ons mens-zijn en hoe we daarmee omgaan. Klinkt allemaal ontzettend beladen, maar dat valt reuze mee. Naast een film die aanzet tot denken is Passengers gewoon een rete-vermakelijke ruimte-epos, die je prima kunt kijken op een brakke zondag.
 
THE CIRCLE - 20 JANUARI, 22:25 UUR
Hoe ver ga jij voor je droombaan? Mae (Emma Watson) is bereid alles te doen om bij het machtige internetbedrijf The Circle hogerop te komen. Ze wordt door de excentrieke CEO Eamon Bailey gepusht mee te doen aan een bedenkelijk experiment dat de grenzen van privacy en ethiek zonder pardon het raam uitslingert. Bestsellerschrijver Dave Eggers tackelt graag actuele onderwerpen op een creatieve manier. Tom Hanks is het daar klaarblijkelijk mee eens. Na A Hologram for a King draaft hij ook weer op voor deze thriller. Zijn rol is trouwens lekker ambivalent. Een welkome verrassing na de zoveelste aangename goedzak. Verder is de film vooral een waarschuwing over het verregaande gebruik van moderne technologie en de daaruit voortvloeiende inbreuk op privacy. Regisseur James Ponsoldt hijst het geheel in een vermakelijk jasje.

 7 
 on: Yesterday at 02:39:47 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
You are not allowed to view links. Register or Login

 8 
 on: Yesterday at 02:39:35 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Open ATV 6.2  EVO Enfinity Nova Twin


 9 
 on: Yesterday at 02:39:12 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
You are not allowed to view links. Register or Login

 10 
 on: Yesterday at 02:39:01 PM 
Started by magictrance - Last post by magictrance
Open ATV 6.2  EVO Enfinity Nova IP


Pages: [1] 2 3 ... 10Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!